SBO Grafisk ApS

er gearet til at løse en bred palette af grafiske opgaver - fra idé og layout til færdigt produkt. Vi benytter både digital og offset produktion, så vore kunder er sikret optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Vi modtager gerne trykklart materiale fra kunderne, men tilbyder også at viderebearbejde eksisterende materiale, eller nyopsætning af grafiske opgaver.

Vort grafiske personale rådgiver gerne omkring grafiske løsninger, så opgaven kommer sikkert og mest hensigtmæssigt gennem produktionen.

Vi forlader os ikke kun på automatiserede tekniske it-løsninger. Erfaring og kompetence er en vigtig brik for et tilfredsstillende resultat.

 

Reklametryksager

En stor del af de opgaver vi dagligt producerer er reklametryksager som brochurer, foldere, flyers, profilmapper, visitkort osv. i 4 farver eller flere.

Vi har eksempelvis mulighed for i samme trykgang at tilføje tryklak, metal- eller fluorscerende farver m.v. ud over de 4 standard farver (CMYK).

Bøger, hæfter manualer og tidsskrifter

Vi trykker større opgaver som bøger, manualer, tidsskrifter i både traditionel offset og digital tryk.

Oplag, kvalitet og krav til efterbehandling er afgørende for hvilken produktionsform, der vælges. Der er selvfølgelig mulighed for at trykke i både sort/hvid og farve ved begge teknikker. Ofte ser vi også en kombination af både offset og digital tryk – f.eks. omslaget trykt i offset og indholdet fremstillet digitalt.

Digital tryk, print- og kopiopgaver

Er behovet begrænset fra ganske få eksemplarer op til 300-400 stk., vil opgaven ofte kunne løses som digital tryk. Kvalitetsmæssigt er der ikke stor forskel sammenlignet med traditionel offsettryk – dog kan der være enkelte begrænsninger mht. valg af papirkvaliteter, formater osv.

Begge vore digitale maskiner har integreret efterbehandling, og vi kan derfor inline fremstille færdige hæfter, foldere m.v. En meget effektiv og hurtig løsning til de mindre opgaver.

Kontortryksager

Selv om megen kommunikation idag foregår elektronisk, er der stadig behov for tryksager til effektivisering af kontoret.

Fra at være enkle og funktionelle tryksager, er brevpapir, formularer, visitkort, konvolutter m.v. vigtige elementer i den grafiske identitet.

Mange virksomheder er meget bevidste omkring det signal man sender, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter flere farver. Vi har derfor investeret i en 4-farve maskine specifikt til produktion af denne type opgaver.