Grafik og layout

Engagerede, kreative og kompetente grafiske medarbejdere er første forudsætning for, at opgaven lykkes. Effektivt teamwork gør os i stand til at løfte store opgaver med stramme deadlines. De tekniske forudsætninger skal naturligvis også være i orden det gælder ikke mindst IT-installationer - servere, scannere, printere, plottere osv. Både input- og outputudstyret er således nøje afpasset trykmaskiner og -formater for optimalt produktionsflow. Vi har selvfølgelig også mulighed for digital fotografering til f.eks. annoncer, brochurer og kataloger.

 

 

CTP/offsetpladefremstilling

Til fremstilling af offsetplader benytter vi absolut nyeste teknologi. Vort CTP-anlæg er således kemifrit, hvilket både giver praktiske, økonomiske og ikke mindst miljømæssige fordele. For at fange tekniske fejl og mangler på et så tidligt tidspunkt som muligt, har vi indført et avanceret procesflow, der kontrollerer de digitale filer. Selv om hovedparten af de tekniske fejl “fanges” ved den automatiske kontrol, har vi som en ekstra sikkerhed indført en intern godkendelsesprocedure i huset, som indbefatter både digitalt prøvetryk og godkendelse af maskintryk. Den grafiker, der har ansvaret for en given opgave, følger med andre ord opgaven ”til dørs”.

Offsetryk

Vor alsidige maskinpark består bl.a. af 4- og 5-farve offsetmaskiner, der giver en fantastisk fleksibilitet, og mange spændende tekniske muligheder. F.eks. kan en farveopgave i samme trykgang tilføjes tryklak, guld, sølv eller special-farver uden betydelige ekstraomkostninger.

Vi trykker alt fra kuverter til kraftigt karton i højeste kvalitet. Udover trykning er der også mulighed for at nummerere, bukke eller perforere i samme trykgang.

 

 

Digitaltryk

Teknikken indenfor digital tryk forbedres hele tiden, og vore seneste nyanskaffelser leverer i mange tilfælde en kvalitet, der svarer til traditionel 4-farve offset. Samtidig er maskinerne udstyret med integreret efterbehandlingsudstyr, således at vi i samme produktionsgang bl.a. kan fremstille fuldt færdige hæfter.

Da vi har flere maskiner kan vi samtidig tilbyde høj leveringssikkerhed og stor kapacitet, da opgaver om nødvendigt kan flyttes fra den ene maskine til den anden. Det betyder, at vi så godt som altid kan overholde leveringstiden - også selv om en maskine måtte være ”nede”.

Bogbind/efterbehandling

For at kunne tilbyde hurtige og fleksible løsninger har vi efterbehandlingsudstyr til de mest almindeligt forekommende opgaver. Vi skærer, falser, bukker og fremstiller bl.a. blade og hæfter i vores egen færdiggørelsesafdeling.

Yderligere kan vi tilbyde flere former for bogindbinding til de mindre oplag. Vi har således udstyr til fremstilling af både plastic-, Wire-O metalspiralindbinding og den stærke Steelbook limbinding.